Autoturism și semiremorcă, căutate de autoritățile din Polonia și Germania, descoperite în PTF Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism și o semiremorcă, aflate în atenția autorităților din Polonia și Germania. 

Autoturism și semiremorcă, căutate de autoritățile din  Polonia și Germania, descoperite în PTF Calafat

La data de 08.10.2023, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat la control, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 22 ani, și un polonez în vârstă de 57 ani. Primul șofer se afla la volanul unui autoturism, înmatriculat în Germania, iar celălalt la volanul unui ansamblu rutier format din autocamion și semiremorcă, ambele înmatriculate în Polonia.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că autoturismul, marca Peugeot 206, și semiremorca, marca Lamberet, figurau ca vehicule furate, alertele fiind emise de către autoritățile din Polonia, respectiv Germania.

Șoferii au declarat poliţiştilor că nu aveau cunoştinţă despre faptul că mijloacele de transport se aflau în litigiu.

Autoturism și semiremorcă, căutate de autoritățile din  Polonia și Germania, descoperite în PTF Calafat

Autoturismul, estimat la o valoare de 14.000 lei, și semiremorca în valoare de 150.000 lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.