CERCETAT SUB ASPECTUL SĂVÂRŞIRII INFRACŢIUNII DE DISTRUGERE

 În dimineața zilei de 07 octombrie a.c., ora 08.09, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de către un bărbat, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi înțepat două anvelope ale autoturismului personal parcat pe strada Anul 1907, din municipiul Calafat.


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că în noaptea de 06/07 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi înțepat cu un obiect ascuțit două anvelope de pe partea dreaptă ale autoturismului apelantului. 

Ulterior, în urma cercetărilor desfășurate la fața locului au fost identificate alte 20 de autoturisme, prezentând anvelopele distruse prin același mod de operare.

În urma cercetărilor investigativ-operative efectuate de polițiști, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptelor, acesta fiind condus la audieri.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propuse măsuri în consecință.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.