Bărbat din Calafat, reținut pentru ultraj. A amenințat un polițist

 Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Calafat, a fost reținut, ieri, de către polițiștii doljeni, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj.

Bărbat din Calafat, reținut pentru ultraj. A amenințat un polițist

Bărbatul, în data de 19 octombrie, aflându-se în faţa sediului Poliției Municipiului Calafat, unde fusese audiată fiica sa, a adresat amenințări unui poliţist.

Având în vedere natura evenimentului, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind sprijinit de către poliţişti de investigaţii criminale, pe bază de delegare.

Astfel, în baza probatoriului administrat, ieri, 24 octombrie, a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, spun polițiștii doljeni.

Astăzi, potrivit reprezentanților IPJ Dolj, va fi solicitată luarea unei măsuri preventive faţă de persoana reţinută.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.