Bărbat din Calafat, reținut pentru ultraj. A amenințat un polițist

 Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Calafat, a fost reținut, ieri, de către polițiștii doljeni, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj.

Bărbat din Calafat, reținut pentru ultraj. A amenințat un polițist

Bărbatul, în data de 19 octombrie, aflându-se în faţa sediului Poliției Municipiului Calafat, unde fusese audiată fiica sa, a adresat amenințări unui poliţist.

Având în vedere natura evenimentului, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind sprijinit de către poliţişti de investigaţii criminale, pe bază de delegare.

Astfel, în baza probatoriului administrat, ieri, 24 octombrie, a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, spun polițiștii doljeni.

Astăzi, potrivit reprezentanților IPJ Dolj, va fi solicitată luarea unei măsuri preventive faţă de persoana reţinută.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.