Peste 24.000 de țigarete ascunse în bagaje, dar și într-un locaș special amenajat, descoperite în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autoturism condus de un cetățean bulgar, cantitatea de 24.800 de țigarete, disimulate și nedeclarate, în bagajele personale ale șoferului, precum și într-un locaș special amenajat între portbagaj și bancheta din spate a mijlocului de transport.

Peste 24.000 de țigarete ascunse în bagaje, dar și într-un locaș special amenajat, descoperite în P.T.F. Calafat

La data de 27.10.2023, în jurul orei 22.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate și nedeclarate, în bagajele personale, precum și într-un locaș special amenajat între portbagaj și bancheta din spate, 24.800 de țigarete  (1.240 pachete de țigări). Țigările aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de 28.520 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, șoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet. 

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.