Cetățeni străini depistați de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să intre ilegal în ţară

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni irakieni și trei cetățeni sirieni, care au încercat să se sustragă controlului de frontieră și să intre ilegal în România.

Cetățeni străini depistați de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să intre ilegal în ţară

În data de 04.10.2023, polițiștii de frontieră au observat, în exteriorul gardului perimetral al Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, două persoane de sex masculin, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. În urma legitimării acestora, bărbații au declarat că sunt cetățeni irakieni.

La scurt timp, polițiștii de frontieră au mai depistat alte trei persoane de sex masculin care au încercat să evite controlul de frontieră, escaladând gardul perimetral. La cercetări, persoanele în cauză, au declarat că sunt cetățeni sirieni.  

La verificări, au fost descoperite trei documente de identitate care aparțin persoanelor respective.

Având în vedere aspectele constatate, cetățenii irakieni și sirieni urmează să fie preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.