Bărbat din Calafat, reținut pentru furtul unei autoutilitare

 La data de 13 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Calafat, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbat din Calafat, reținut pentru furtul unei autoutilitare

În fapt, în noaptea de 08/09 noiembrie a.c., bărbatul ar fi sustras autoutilitara unei tinere de 22 de ani, din municipiul Calafat, din curtea unui depozit de lemne, pe care ar fi condus-o până pe strada Plevnei, unde ar fi abandonat-o.  

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.