Cercetaţi pentru furt calificat, plasaţi sub control judiciar

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 În dimineaţa zilei de 19 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de către o femeie, de 30 de ani, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în perioada 15-19 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe aparate electrocasnice din locuinţă.

Cercetaţi pentru furt calificat, plasaţi sub control judiciar

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, au fost identificaţi doi tineri, de 19 şi 26 de ani, din localitate, bănuiţi de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.