Cercetaţi pentru furt calificat, plasaţi sub control judiciar

 În dimineaţa zilei de 19 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de către o femeie, de 30 de ani, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în perioada 15-19 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe aparate electrocasnice din locuinţă.

Cercetaţi pentru furt calificat, plasaţi sub control judiciar

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, au fost identificaţi doi tineri, de 19 şi 26 de ani, din localitate, bănuiţi de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.