Cozi mari de camioane la punctele de frontieră Giurgiu şi Calafat, din cauza vremii din Bulgaria

 Cozi mari de camioane şi timpi ridicaţi de aşteptare se înregistrează, marţi, la punctele de trecere a frontierei Giurgiu şi Calafat, din cauza vremii nefavorabile din Bulgaria şi a măsurilor impuse de autorităţile din ţara vecină.

Cozi mari de camioane la punctele de frontieră Giurgiu şi Calafat, din cauza vremii din Bulgaria

”În prezent în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu şi Punctul de Trecere a Frontierei Calafat sunt cozi mari de autocamioane şi timpi ridicaţi de aşteptare pentru tranzitarea frontierei de stat. Motivul acestor creşteri este determinat de condiţiile meteo nefavorabile înregistrate în Republica Bulgaria şi a măsurilor impuse de autorităţile bulgare”, a transmis, marţi după-amiază, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Şoferii sunt sfătuiţi să tranziteze celelalte puncte de trecere a frontierei în regim internaţional deschise la graniţa cu Bulgaria: P.T.F. Călăraşi, P.T.F. Turnu Măgurele, P.T.F. Zimnicea, P.T.F. Bechet.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.