Cozi mari de camioane la punctele de frontieră Giurgiu şi Calafat, din cauza vremii din Bulgaria

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Cozi mari de camioane şi timpi ridicaţi de aşteptare se înregistrează, marţi, la punctele de trecere a frontierei Giurgiu şi Calafat, din cauza vremii nefavorabile din Bulgaria şi a măsurilor impuse de autorităţile din ţara vecină.

Cozi mari de camioane la punctele de frontieră Giurgiu şi Calafat, din cauza vremii din Bulgaria

”În prezent în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu şi Punctul de Trecere a Frontierei Calafat sunt cozi mari de autocamioane şi timpi ridicaţi de aşteptare pentru tranzitarea frontierei de stat. Motivul acestor creşteri este determinat de condiţiile meteo nefavorabile înregistrate în Republica Bulgaria şi a măsurilor impuse de autorităţile bulgare”, a transmis, marţi după-amiază, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Şoferii sunt sfătuiţi să tranziteze celelalte puncte de trecere a frontierei în regim internaţional deschise la graniţa cu Bulgaria: P.T.F. Călăraşi, P.T.F. Turnu Măgurele, P.T.F. Zimnicea, P.T.F. Bechet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.