„Istoria națională prin valori culturale și tradiții românești“, celebrată la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează la Calafat manifestări prilejuite de Ziua Națională a României. Manifestarea sub genericul „Istoria națională prin valori culturale și tradiții românești“ are loc, miercuri, ora 11:00.

„Istoria națională prin valori culturale și tradiții românești“, celebrată la Calafat

Alături de profesorii și elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Milcu“ din Calafat, care este organizatorul și gazda evenimentului, vor veni reprezentanți ai:

  • Casei de Cultură a Municipiului Calafat,
  • cadre didactice și elevi de la Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“ și Școala Gimnazială „Gheorghe Brăescu“ din Calafat,
  • Liceul Teoretic „George Șt. Marincu“ Poiana Mare,
  • Școala Gimnazială „Gh. Jienescu“ Rast.

„Istoria națională prin valori culturale și tradiții românești“, celebrată la Calafat

Un moment „Dolju-n bucate“, proiect al C.J.C.P.C.T. Dolj, va completa tabloul manifestărilor care celebrează Ziua Națională a României la Calafat. Participanții vor acoperi mesele cu preparate tradiționale și vor găti la ceaun delicioasa mâncare de fasole.

  • În program, organizatorii vor aduce scenete, dansuri și cântece populare pregătite de:
  • Ansamblurile „Rozele Calafatului“, „Drag de joc“ din Poiana Mare,
  • „Mugurașii Rastului“. În interpretarea elevilor Liceului Tehnologic „Ștefan Milcu“ din Calafat vor răsuna cântece patriotice dedicate zilei de 1 Decembrie.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.