Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiștii doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 În cursul zilei de 25 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Secției nr.9 Poliție Rurală Cetate au depistat, în comuna Cetate, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Moțătei, urmărit internațional.

Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiștii doljeni

Față de acesta, autoritățile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de trafic de migranți, fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani, 9 luni și 15 zile.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 26 noiembrie a.c., persoana reţinută va fi prezentată Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.