Copil de 13 ani, prins la volanul unui autoturism

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Copil de 13 ani, prins la volanul unui autoturism

Un copil de 13 ani a fost depistat ieri în trafic, la volanul unei mașini. Poliţiştii doljeni i-au întocmit dosar penal.

Polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au oprit, ieri, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Nicolae Titulescu, din comuna Poiana Mare.

„La volanul autoturismului a fost legitimat un minor în vârstă de 13 ani, din localitate. De asemenea, în autoturism a fost legitimată şi o femeie, mama minorului, aceasta fiind bănuită că i-ar fi încredinţat autoturismul fiului său pentru a fi condus pe drumurile publice“, potrivit IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţearea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.