REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA DE INFRACȚIUNI RUTIERE

 REŢINUT DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA DE INFRACȚIUNI RUTIERE

În seara zilei de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 73 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

În fapt, în cursul zilei de 20 decembrie a.c., ora 15.40, polițiștii l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Desei, din comuna Ciupercenii Noi.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.