Depistat la volan fără permis de conducere și sub influența alcoolului

 

Depistat la volan fără permis de conducere și sub influența alcoolului

În data de 10 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Calafat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.