Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiștii doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiștii doljeni

 În cursul zilei de ieri, 09 ianuarie, polițiștii doljeni au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a trei bărbați, doi din judeţul Dolj şi unul din judeţul Olt.

Astfel, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 22 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt, față de care instanța de judecată a dispus executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 8 luni pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Al doilea bărbat, din comuna Moţăţei, a fost depistat de polițiști ai Secției nr.9 Poliție Rurală Cetate, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranţi.

Cel de-al treilea mandat de executare a pedepsei a fost pus în aplicare de către poliţişti ai Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare, un bărbat de 43 de ani, din comuna Desa, fiind condamnat la pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie.

Cei trei bărbaţi au fost transportați la Penitenciarul Craiova, unde au fost depuși în vederea încarcerării.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.