Site-ul este în construcție Contact Contact!

S-a răzbunat pe polițistul care i-a luat permisul de conducere. Un bărbat din Poiana Mare a fost reținut

 

Un bărbat din comuna Poiana Mare, reţinut pentru ultraj şi trei infracţiuni rutiere

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Poiana Mare, a fost reținut, luni, fiind acuzat de săvârşirea infracțiunilor de ultraj şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce (trei infracţiuni).

Bărbatul, în data de 2 ianuarie, a fost sancţionat contravenţional  pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și depășirea limitei de viteză în localitate, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Ulterior, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, acesta s-a deplasat la locuinţa părinţilor unuia dintre poliţişti, în comuna Poiana Mare, ocazie cu care a stropit cu ulei ars gardul locuinţei, degradându-l.

Din cercetări s-a mai stabilit că în perioada 2-4 ianuarie, ulterior suspendării exercitării dreptului de a conduce, bărbatul a continuat să conducă autoturismul pe drumurile publice.

„Având în vedere natura evenimentului din noaptea de 03 spre 04 ianuarie, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind sprijinit de către poliţişti din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare, pe bază de delegare.

Astfel, în baza probatoriului administrat, ieri, 08 ianuarie, a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce (trei infracţiuni), acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.

În cursul acestei zile va fi solicitată luarea unei măsuri preventive faţă de persoana reţinută.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.