Aproximativ 1.700 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un autocamion în P.T.F. Calafat

 

Aproximativ 1.700 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un autocamion în P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autocamion, condus de un cetățean bulgar, mai multe cutii de carton ce conțineau 1.668 bunuri - articole de parfumerie, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 03.02.2024, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 56 de ani, care se afla la volanul unui autocamion ce transporta coletărie şi circula pe ruta Bulgaria-Austria.     

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul de marfă al autocamionului, printre colete, mai multe cutii de carton ce conțineau articole de parfumerie.

Aproximativ 1.700 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un autocamion în P.T.F. Calafat

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 1.668 bunuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile descoperite, în valoare de peste 500.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de şoferul bulgar se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.