Cetățeni sirieni depistați de polițiștii de frontieră doljeni, încercând să intre ilegal în țară

image_title_here
Cetățeni sirieni depistați de polițiștii de frontieră doljeni, încercând să intre ilegal în țară

Descriere

Poliţiştii de frontieră au depistat, doi cetățeni sirieni, în zona adiacentă a Punctului de Trecere Calafat care au încercat să evite controlul de frontieră și să intre ilegal în România.

La data de 16.02.2024, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră doljeni au fost informați de către operatorul care execută misiuni de supraveghere cu drona în zona perimetrală a Punctului de Trecere Calafat, despre faptul că la aproximativ 700 metri de intrarea în țară, pe terenurile agricole din zona perimetrală a PTF Calafat, a observat două persoane care se deplasau pe jos cu intenția vădită de a evita controlul de frontieră.

S-a procedat la urmărirea și interceptarea acestora, ocazie cu care s-a constatat că bărbații în vârstă de 49 respectiv 21 de ani sunt cetățeni sirieni, declarând faptul că s-au urcat pe teritoriul Bulgariei în compartimentul de marfă al unui autocamion, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre prezența acestora în interiorul remorcii.

Având în vedere aspectele constatate, cele două persoane au fost preluate de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.