S-a deschis prima bandă dedicată exclusiv autovehiculelor UE în Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

S-a deschis prima bandă dedicată exclusiv autovehiculelor UE în ACI Calafat!

Astăzi, 15.02.2024, în Agenția de Control și Încasare din punctul vamal Calafat a fost deschisă o bandă de circulație numai pentru autovehiculele înmatriculate într-un stat din Uniunea Europeană. Pe cealaltă bandă existentă va fi permisă circulația, atât pentru  autovehiculele înmatriculate într-un stat membru UE, cât și pentru cele înmatriculate în state non-UE.

Precizăm că de vineri, 16.02.2024, o astfel de bandă de circulație, dedicată autovehiculelor înmatriculate în UE, va fi deschisă și în punctele de trecere a frontierei de la Nădlac II și Borș II.

Benzile dedicate în punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu vor fi funcționale după implementarea noului sistem de preselecție a camioanelor, care presupune inclusiv instalarea unui cântar suplimentar.

Menționăm că pe benzile inscripționate EU vor putea circula numai camioanele înmatriculate în Uniunea Europeană. Pe benzile inscripționate ALL TRUCKS vor putea circula, atât autocamioane înmatriculate în state non-UE, cât și cele înmatriculate  în state membre UE dacă benzile inscripționate EU sunt suprasolicitate sau banda ALL TRUCKS este liberă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.