Sute de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un autocamion în P.T.F. Calafat

 

Sute de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, descoperite într-un autocamion în P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Calafat au descoperit, în urma efectuării unui control asupra unui autocamion care transporta colete, aproximativ 538 de articole vestimentare, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere, având ca destinație Austria.

În data de 05.02.2024, în jurul orei 03.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetățean bulgar, în vârstă de 56 de ani, care conducea un autocamion. Șoferul transporta colete, pe ruta Bulgaria-Austria, conform documentelor prezentate. 

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit, în compartimentul de marfă, ambalate în cutii de carton, 538 articole vestimentare inscripționate cu denumirile unor mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute, acestea având ca destinație, Austria.

Bunurile descoperite, în valoare totală estimată de 161.400 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întrucât șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

În prezent, faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.