Comprimate dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Calafat

Comprimate dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Calafat au descoperit în urma unui control efectuat în comun cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Vamale -Echipe Mobile Craiova, mai multe cutii ce conțineau 214 comprimate dopante cu grad mare de risc.

În data de 06.02.2024, în jurul orei 16.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră un autoturism, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 50 de ani.

Comprimate dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Calafat

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport în comun cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Vamale - Echipe Mobile Craiova, au fost descoperite mai multe cutii ce conțineau 214 comprimate dopante cu grad mare de risc.

Bunurile aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008,  estimate la o valoare  de 428 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar șoferului i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conțin substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.