19.000 țigarete ascunse în două mijloace de transport, descoperite în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
19.000 țigarete ascunse în două mijloace de transport, descoperite în P.T.F. Calafat

Descriere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unor controale efectuate asupra a două autocamioane, cantitatea totală de 19.000 de țigarete, diferite mărci, ascunse și nedeclarate.

La data de 05.03.2024, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc și un bulgar, aflați la volanul unor autocamioane, primul transporta piese auto pe ruta Turcia-Germania, iar al doilea se deplasa pe ruta Turcia-Mare Britanie.

În urma controalelor de frontieră efectuate asupra celor două mijloace de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagaje, în compartimentul motor și sub salteaua patului, un total de 19.000 de țigarete (950 pachete de țigări) inscripționate cu diferite mărci. Șoferii celor două mijloace de transport nu au putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 21.850 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar în cauză, șoferul turc fost sancționat contravențional cu amendă, iar șoferului bulgar i-a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.
19.000 țigarete ascunse în două mijloace de transport, descoperite în P.T.F. Calafat 19.000 țigarete ascunse în două mijloace de transport, descoperite în P.T.F. Calafat 19.000 țigarete ascunse în două mijloace de transport, descoperite în P.T.F. Calafat 19.000 țigarete ascunse în două mijloace de transport, descoperite în P.T.F. Calafat

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.