Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza municipiului Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza municipiului Calafat

Descriere

Municipiul Calafat, în calitate de beneficiar, anunță începerea activităților pentru implementarea proiectului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza municipiului Calafat, județul Dolj”, cod F-PNRR-Dotari-2023-6051, conform contractului de finanțare nr. 2280DOT/2023, proiect finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru noua generație \ Componenta 15 – Educație \ Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior \ Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitațile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației \ Investitia 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar \ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele / atelierele școlare.

Proiectul este gestionat de Ministerul Educației prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în calitate de agenție de implementare a proiectelor privind investițiile încredințate în baza Acordului de implementare pentru apelul Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe.

Obiectivele proiectului

Obiectivele proiectului sunt concretizate în asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare pentru unitățile de învățământ preuniversitar, permițând accesul elevilor la tehnologie prin laboratoare informatice și echipamente dedicate și oferirea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în laboratoarele/atelierele școlare.

În cadrul proiectului se va realiza dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Calafat, județul Dolj (Liceul Tehnologic „Ștefan Milcu” Calafat, Liceul Teoretic „Independența” Calafat, Școala Gimnazială „Constantin Gerotă” Calafat și Școala Gimnazială „Gheorghe Brăescu” Calafat), în vederea asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea unui proces educațional de calitate și modern, adaptat nevoilor actuale din societate.

Beneficiarul proiectului: Municipiul Calafat Perioada de implementare: 05.09.2023 – 31.12.2024 Valoare totală a proiectului este de 5.419.161,99 lei din care: Valoare eligibilă din PNRR: 4.553.917,62 LEI Valoare TVA eligibil aferent: 865.244,37 lei

Date de contact:

UAT MUNICIPIUL CALAFAT, Municipiul Calafat, strada Tudor Vladimirescu, nr. 24, județul Dolj

Manager proiect: Dinu Alina

Telefon: 0251231424; fax: 0251232884;
e-mail: registratura@municipiulcalafat.ro

www.municipiulcalafat.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.