Doi copii din Desa, morți intoxicați cu monoxid de carbon

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
Doi copii morți intoxicați cu monoxid de carbon

Descriere

Doi copii, gemeni, de 9 ani, au murit în această dimineață, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuință din Desa.

O persoană a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat ca într-o casă de locuit din Desa se află trei persoane inconștiente, cei doi copii și bunica lor, de 51 de ani.

La fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD, un echipaj de stingere și două ambulanțe SAJ. Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitare. Din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar. Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

Poliția face cercetări la fața locului și a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.