Peste 3.000 articole vestimentare, încălțăminte, parfumuri și genți contrafăcute, descoperite într-un autocamion în PTF Calafat

image_title_here
Peste 3.000 articole vestimentare, încălțăminte, parfumuri și genți contrafăcute, descoperite într-un autocamion în PTF Calafat

Descriere

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, mai multe cutii de carton ce conțineau cantitatea totală de 3.056 bunuri contrafăcute, constând în articole vestimentare, încălțăminte, parfumerie și marochinărie, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 10.03.2024, în jurul orei 06.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion, un cetățean bulgar. Acesta transporta coletărie pe ruta Bulgaria-Austria, conform documentelor prezentate.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit în interiorul compartimentului de marfă, mai multe cutii de carton ce conțineau diverse bunuri.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 3.056 bunuri contrafăcute, constând în articole vestimentare, încălțăminte, parfumerie și marochinărie, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 764.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost indisponibilizate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de șoferul bulgar se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.