ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN DOLJ

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN DOLJ

Descriere

Ca în fiecare an, premergător Zilei Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și-a deschis porțile celor aproximativ 400 de oaspeți, care au dorit să cunoască tainele muncii de poliție.

Activitățile pregătite invitaților noștri au debutat cu demonstraţii de autoapărare şi imobilizare în situaţii reale, realizate de către instructorii Serviciului de Pregătire Profesională, iar agent principal de poliție Vladu Adriana, instructor de pregătire sportivă şi deţinătoare a centurii neagre stilul Wushu, împreună cu 9 copii ai clubului sportiv WU QUAN LI, din Craiova, au realizat demonstraţii de arte marţiale.

Au urmat colegii din cadrul grupei canine a Poliţiei Municipiului Craiova, care au pregătit mai multe demonstraţii şi intervenţii cu câini poliţişti. Fabe, Dala, Vapa și Tag, cei patru câini polițiști încântând audiența.

Trecerea printre jaloane cu motocicleta de poliție sau intervenție în trafic, prin folosirea dispozitivului spike, precum și dezamorsare de materiale explozive au fost alte surprize pregătite oaspeților noștri.

În premieră, echipe comune de specialişti din cadrul MAI, MapN şi SRI au executat intervenții privind eliberarea de ostatici dintr-un mijloc de transport în comun sau dintr-o clădire.

Totodată, mici surprize și suveniruri au fost pregătite, la standurile de prezentare, vizitatorilor noștri.

Un moment deosebit a fost reprezentat de acordarea unei Diplome de onoare maestrului Gogu Neagoe, pentru sprijinul necondiționat acordat promovării Poliției Române.

Zeci de copii au fost întâmpinați astăzi și la Poliția Municipiului Băilești, unde, în curtea instituției, cei mici au putut descoperi tehnica și dotarea polițiștilor.
image_title_here image_title_here image_title_here
image_title_here
image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here image_title_here

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.