A distrus păcănelele la care a jucat, a bătut un bărbat și acum e arestat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
A distrus păcănelele la care a jucat, a bătut un bărbat și acum e arestat

Descriere

Un tânăr a ajuns după gratii după ce a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc, obiecte din incinta barurilor în care a jucat și a bătut un bărbat.

Joi, 21 martie, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din comuna Giubega. Acesta locuia fără forme legale în comuna Poiana Mare.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 16 martie, în jurul orei 21.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul ar fi lovit cu pumnii și picioarele aparatele de jocuri de noroc tip slot machine. De asemenea, obiectele de mobilier din trei societăți comerciale din comuna Poiana Mare.

Totodată, în incinta uneia dintre societățile comerciale, tânărul l-ar fi agresat fizic pe un bărbat din localitate. Bărbatu a suferit leziuni traumatice.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 22 martie, persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Calafat. Acesta a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.