Depistat la volan sub influența alcoolului

Depistat la volan sub influența alcoolului
Depistat la volan sub influența alcoolului

Descriere

În seara zilei de ieri, 31 martie a.c., ora 20.10, poliţişti din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada M. Teica, din comuna Ciupercenii Noi.

Întrucât emana halena alcoolică, și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, au fost întocmite dosare penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.