Autoturism în valoare de aproximativ 100.000 lei, căutat de autoritățile germane, descoperit în PTF Calafat

image_title_here
Autoturism în valoare de aproximativ 100.000 lei, căutat de autoritățile germane, descoperit în PTF Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat, un autoturism în valoare de aproximativ 100.000 de lei, aflat în atenția autorităților din Germania.

La data de 17.05.2024, în jurul orei 18:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean german, în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism, marca Volkswagen, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor suplimentare derulate, s-a constatat faptul că autoturismul figura în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 100.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.