Accident mortal în afara localității Poiana Mare

image_title_here
Accident mortal în afara localității Poiana Mare

Un bărbat de 66 de ani, din Calafat, a murit miercuri într-un accident rutier grav, produs in afara localității Poiana Mare. In această după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, în afara localității Poiana Mare, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un bărbat de 66 de ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, în afara localității Poiana Mare, în direcția către Calafat, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol, fiind proiectat în afara autoturismului.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, bărbatul a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


image_title_here
Accident mortal în afara localității Poiana Mare
Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.