Amenda primită de un bărbat din Calafat care şi-a fotografiat buletinul de vot

image_title_here
Amenda primită de un bărbat din Calafat care şi-a fotografiat buletinul de vot

Un bărbat din Calafat şi-a fotografiat buletinul de vot şi a fost amendat cu 1.000 de lei, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.

„În dimineaţa zilei de 9 iunie, ora 08.20, Poliţia Municipiului Calafat a fost sesizată de preşedintele Secţiei de votare nr.194 din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, o persoană a efectuat fotografii cu telefonul mobil în cabina de vot.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce se afla în cabina de vot, ar fi efectuat fotografii cu telefonul mobil”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

El a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Calafat, unde a fost amendat cu 1.000 de lei.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.