Patru cetățeni sirieni ascunși în două autocamioane, depistați în PTF Calafat-Vidin

image_title_here
Patru cetățeni sirieni ascunși în două autocamioane, depistați în PTF Calafat-Vidin

Polițiștii de frontieră planificați să execute supravegherea perimetrală a Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au depistat, în urma controalelor efectuate asupra a două autocamioane, patru cetăţeni sirieni ascunși în cabinele acestora. Persoanele au declarat că s-au urcat în autocamioane în orașul Sofia cu intenția de a ajunge în Germania.

La data de 07.06.2024, în jurul orei 02.00, patrula planificată să execute supravegherea în zona perimetrală a Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, a acționat în scopul prevenirii și combaterii migrației ilegale, procedând la verificarea cabinelor autocamioanelor, după ieșirea de pe podul Calafat-Vidin.

Cu această ocazie, au fost descoperite, în cabinele unor autocamioane conduse de către doi cetățeni turci, patru persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că toți cei patru bărbați sunt cetățeni sirieni, doi dintre ei având documente emise de Centrul de refugiați din Sofia. Aceștia s-au urcat în autocamioane în orașul Sofia cu intenția de a ajunge în Germania.

Având în vedere aspectele constatate, față de cei doi șoferi a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 5 ani, iar aceștia, autocamioanele și persoanele descoperite au fost preluate de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.