Condiţii moderne de pregătire la Şcoala Sanitară Postliceală “Gheorghe Ţiţeica” din Calafat. Vezi oferta de şcolarizare

image_title_here
Condiţii moderne de pregătire la Şcoala Sanitară Postliceală “Gheorghe Ţiţeica” din Calafat. Vezi oferta de şcolarizare

Şcoala Sanitară Postliceală „Gheorghe Ţiţeica” din Calafat, instituţie acreditată prin OMECT nr.4855/ 2008, a publicat oferta de şcolarizare pentru acest an.

Unitatea de învăţământ le oferă celor care doresc să se pregătească pentru o carieră în domeniul medical condiţii optime de studii, fiind dotată cu laboratoare dotate şi bine întreţinute, cu săli de clasă moderne, săli de aplicaţii, laborator de informatică dotat cu calculatoare performante şi internet de mare viteză, dar şi o bibliotecă vastă, cu peste 2000 de volume.

Instruire practică, la Spitalul Municipal Calafat şi alte unităţi medicale

La cursurile şcolii postliceale se pot înscrie absolvenţii de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat.

“Avem tot ce trebuie pentru o pregătire de performanţă”, transmite directorul Şcolii Sanitare Postliceale „Gheorghe Ţiţeica” din Calafat, Marcela Paşcu. “Avem cadre didactice cu înaltă calificare, manuale de specialitate, activităţi susţinute în cadrul unor proiecte interne, dar şi internaţionale. Ne bazăm foarte mult pe asigurarea unei pregătiri de perspectivă pentru absolvenţii noştri. Şi teoretică, dar mai ales practică. Instruirea practică a cursanţilor şcolii noastre se desfăşoară în cadrul Spitalului Municipal Calafat şi a altor unităţi spitaliceşti din zonă, astfel încât cursanţii să aibă parte de pregătire la firul ierbii şi să intre în contact cu realitatea din secţii”, adaugă directorul general prof. Ion Nănuţi.

Oferta pentru anul şcolar 2024-2025 constă în 3 clase a 84 de locuri pentru asistent medical generalist şi o clasă a 30 de locuri pentru asistent medical de farmacie. Durata pregătirii este de 3 ani.

Acte necesare înscriere la Şcoala Sanitară Postliceală “Gheorghe Ţiţeica” din Calafat

Diplomă bacalaureat (în original şi copie ) sau adeverinţă de absolvire a liceului (pentru absolvenţii fără diplomă) sau certificat de absolvire a liceului;

Foaie matricolă.

Copie CI

Copie certificat naştere

Copie certificat căsătorie(pentru persoanele de sex feminin,dacă este cazul)

Adeverinţă medicală de la medicul de familie

Dosar

70 lei – taxa de înscriere

Orar cursuri

Taxa de şcolarizare este de 2850 lei/an, iar cursurile se desfășoară după următorul orar:

MIERCURI: 15,00 – 21,00

JOI : 15,00 – 21,00

VINERI: 15,00 – 21,00

SÂMBĂTĂ : 8,00 – 16,00

DUMINICĂ: 8,00 – 16,00

Pentru orice informaţie, puteţi contacta reprezentanţii unităţii la tel./fax: 0251 230 219 sau mobil: 0766 254 952 – Director

E-mail: postlicealacalafat@yahoo.com

Facebook: Școala Postliceală Sanitară Gheorghe Țițeica Calafat


Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.