Microbuz căutat de autoritățile austriece, indisponibilizat în PTF Calafat

Microbuz căutat de autoritățile austriece, indisponibilizat în PTF Calafat
Microbuz căutat de autoritățile austriece, indisponibilizat în PTF Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au descoperit și indisponibilizat, un microbuz, aflat în atenția autorităților din Austria din anul 2021.

La data de 04.07.2024, în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unui microbuz, marca Renault, model Master, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră şi în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că mijlocul de transport figura ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Austria la data de 23.06.2021.

Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, conform art. 270 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.