News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

CAZUL "U" CRAIOVA. Mititelu, ACUZE GRAVE la adresa PREMIERULUI Ponta

CAZUL "U" CRAIOVA. Mititelu, ACUZE GRAVE la adresa PREMIERULUI Ponta

Adrian Mititelu s-a declarat revoltat de discuţiile purtate de Victor Ponta şi Mircea Sandu pe tema revenirii Universităţii Craiova. Patronul clubului din Bănie crede că premierul vrea să profite de problemele oltenilor pentru a-şi face campanie electorală.

"Sandu Mircea a distrus şi a devalizat un club istoric, iar premierul Ponta face glume! Domnule prim-ministru, Sandu Mircea e acuzat de fapte grave de corupţie şi dumneavoastră faceţi glume pe seama Universităţii Craiova? Discutăm doar ca să ne facem campanie electorală în faţa craiovenilor? Dacă vrea să facă ceva, Ponta să trimita un control să vadă că FRF funcţionează ilegal. Universitatea Craiova şi Poli Timişoara sunt victimele unui om care crede că fotbalul îi aparţine. Am demonstrat că TAS este doar un moft al lui Sandu Mircea. Nu vedeţi că nu mai ţine nimeni cu ei? Au avut un document de la FIFA şi l-au deformat, au minţit o ţară întreagă", a izbucnit Adrian Mititelu la Sport.ro.

CAZUL "U" CRAIOVA. Premierul Victor Ponta, AVERTISMENT DUR pentru Mircea Sandu

"Premierul nu a avut atitudine corectă. Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Mircea Sandu are un an de zile de când a săvârşit infracţiunea şi nimic nu se întâmplă. Atitudinea lui Ponta e împotriva Universităţii. Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu au fost ţinuţi în braţe politic", a mai spus Adrian Mititelu.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu