News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Gică Popescu a dat LOVITURA VIEŢII în afaceri

Gică Popescu a dat LOVITURA VIEŢII în afaceri

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale, devenit unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, pregăteşte lovitura vieţii.

Gică Popescu are mai multe afaceri în fotbal, dar pregăteşte o adevărată lovitură în domeniul hotelier. "Baciul" a semnat un contract cu grupul Marriott International (al 11-lea cel mai mare lanţ hotelier din lume) pentru un nou hotel Marriott în Bucureşti, ce va fi condus de firma Gică Popescu Hotels SRL, scrie ProSport, citând site-ul specializat 4hoteliers.com, care a prezentat şi primele imagini cu hotelul ce va fi terminat în 2014. Investiţia va fi una de peste 20 de milioane de euro, iar hotelul va fi amplasat în centrul Bucureştiului.
"Sunt mulţumit că după negocieri de foarte lungă durată, managementul Marriott International a considerat că un nou proiect marca Marriott în România este oportun şi de viitor", a declarat Gică Popescu.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu