News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

ANUNTUL care il va scoate din MINTI pe Mititelu! Sandu anunta ce se va intampla cu Craiova! Scrisoarea asteptata de un oras intreg:

ANUNTUL care il va scoate din MINTI pe Mititelu! Sandu anunta ce se va intampla cu Craiova! Scrisoarea asteptata de un oras intreg:

"Nu mi-a cerut (n.r. - premierul Victor Ponta) sa rezolv in mod special cazul Craiovei. Nu a facut niciun fel de presiune, ati fost in sala doar. O sa avem poate o intalnire cu doamna primar (n.r. - primarul orasului Craiova, Olguta Vasilescu). O astept cu bratele deschise, cred ca asa se poate discuta. Maine, Primaria Craiova va primi din partea Adunarii Generale propunerea ca orasul Craiova sa aiba o echipa. In acelasi timp, pe hotararea Curtii de Apel, probabil ca maine colegii mei care se ocupa de competitii vor transmite scrisoarea prin care SC, AFC, nici nu mai stiu care dintre socitetati (n.r. - societatile prin care Adrian Mititelu administreaza clubul Universitatea Craiova), daca doreste sau nu sa se inscrie in competitie. In Liga a II-a, bineineteles, oricare dintre ele", a spus Mircea Sandu.

Presedintele FRF a declarat ca apreciaza initiativa premierului Victor Ponta de a se intalni cu reprezentantii federatiilor sportive, precizand ca fotbalul nu are nevoie de fonduri de la Guvern. "Cred ca este prima data cand premierul vine in Casa Sportului Romanesc. Fotbalul nu are nevoie de nimic de la Guvern, poate doar de o legislatie prin care sa crestem activitatea, sa putem face investitii. Noi nu cerem fonduri, doar o legislatie care sa permita dezvoltarea activitatii noastre",a afirmat Mircea Sandu.

In ceea ce priveste construirea unei sali polivalente moderne in Bucuresti, Sandu a mentionat ca aceasta ar putea fi finalizata in doi ani daca Guvernul va aloca fondurile necesare. "Pe locul patioarului se poate construi sala polivalenta in doi ani, dar sa fie finantare. Am mai discutat si cu domnul Oprescu pentru ca aceasta zona (n.r. - Complexul Lia Manoliu) sa devina un complex pentru majoritatea sporturilor, poate mai putin cele nautice", a precizat Sandu.

Sursa: Mediafax
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu