News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

După două luni de secetă, în sfârşit a plouat şi în Calafat !

După două luni de secetă, în sfârşit a plouat şi în Calafat !

După două luni de secetă cumplită, în sfârşit Dumnezeu şi-a adus aminte şi de locuitorii din Calafat, unde în această noapte a adus ploaia mult aşteptată de atâta timp ! În jurul orei 1,15 primele fulgere şi tunete prevesteau ploaia ce urma să cadă în Calafat şi satele aparţinătoare ! Această cantitate de apă ce a căzut, era mult mai necesară pentru culturile agricole cu o lună în urmă ! Acum ploaia căzută nu prea mai ajută cu nimic culturile de porumb şi floarea soarelui care sunt compromise, producţia recoltată va fi foarte scăzută datorită secetei ce s-a instaurat de două luni pe aceste meleaguri ! Ploaia ce cade şi la această oră a dimineţii de marţi 24 iulie 2012 , a mai răcorit pământul încins de razele arzătoare ale soarelui care a depăşit zilnic 35 de grade, ajungând până la 41 de grade la umbră ! Câmpul uscat de arşiţa cumplită, acum poate să renască şi iarba necesară animalelor din gospodăriile oamenilor, v-a mai creşte după această ploaie mult aşteptată !
sursa:calafat live.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu