News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice

Foto: Mediafax/AFP
România a încheiat pe locul 3 în finala feminină pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra şi a obţinut medaliile de bronz, acelaşi rezultat ca şi în 2008, la Beijing.

Statele Unite au obţinut medaliile de aur, cu 183,596 puncte, al doilea titlu olimpic pentru americance, după cel obţinut în 1996, pe teren propriu, la Atlanta, iar Rusia (178,530 puncte) pe cele de argint.

Este cea de-a patra medalie obţinută de România la Jocurile Olimpice de la Londra, după aurul cucerit de Alin Moldoveanu la tir şi cele două arginturi aduse de Alina Dumitru şi Corina Căprioriu la judo.
Sursa:antena3
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu