Cursuri de formare pentru profesori la liceul Independenta

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Casa Corpului Didactic Dolj în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, va da mâine startul primei serii de formare a 1125 cadre didactice din judetul Dolj. Dintre acestea 825 vor parcurge cele trei programe de formare acreditate MECTS: „Proiectarea curriculum-ului centrat pe competenţe”, „Managementul clasei de elevi – gestionarea situaţiilor de criză”, „Metode interactive de predare, învăţare, evaluare”,


iar 300 cadre didactice vor parcurge programul de formare „ECDL – European Computer Driving Licence”.
Activităţile de formare se vor desfăşura în locaţiile acreditate din judeţul Dolj: Colegiul Naţional „Elena Cuza” Craiova, Colegiul „Ştefan Odobleja” Craiova, Liceul Teoretic „Independenţa” Calafat, Grupul Şcolar „Dimitrie Filişnu” Filiaşi, Colegiul Naţional „Carol I” Craiova, Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” Craiova, Grupul Şcolar „Matei Basarab” Craiova, Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu” Dăbuleni, Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” Craiova, Grupul Şcolar „Horia Vintilă” Segarcea, Colegiul Tehnic Energetic Craiova, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Băileşti. Furnizorul programelor de formare continuă este Universitatea din Craiova – Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.
Sursa:ziarul de calafat

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.