Crăciunescu se întovărăşeşte cu Sandu şi Dragomir

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Adrian Mititelu nu e de acord cu noul club de fotbal din Craiova, care, astăzi, aşteaptă acordul de la FRF pentru a evolua în noul sezon. Finanţatorul oltean îi atrage atenţia lui Cătălin Crăciunescu asupra faptului că acceptarea locului oferit “pomană” de FRF ar însemna întovărăşirea cu cei care au distrus Universitatea Craiova.
“Nu e o problemă că cineva încearcă să facă o echipă, dar trebuie să respecte nişte reguli! Regula principală în fotbal este să fim fair-play, iar fair-play-ul spune că trebuie să pornească din liga a V-a şi să promoveze în funcţie de echipa pe care o va avea şi atunci va fi respectat aşa cum se cuvine, or dumnealui (Cătălin Crăciunescu - n. r.) ce face? Intră în cârdăşie cu Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir şi devine complicele unui proiect care a avut la bază decapitarea Universităţii Craiova, clubul fanion al Olteniei. Acesta este şi motivul pentru care autorităţile oraşului nici nu-l bagă în seamă, pentru că acest demers al lui vine în baza unei hotărâri abuzive a FRF. În ziua în care i s-a dat oraşului Craiova un loc, la aceeaşi Adunare Generală, Universitatea Craiova a fost decapitată. Automat, achiesând la un asemenea plan, eşti împotriva Universităţii Craiova. De asta domnul Crăciunescu, că vrea, că nu vrea, este «tovarăş» cu Sandu Mircea şi Mitică Dragomir şi niciodată această echipă nu va fi agreată în Craiova, pentru că ea îi are la bază, ca izvor de naştere, pe Sandu şi Dragomir”, a declarat patronul oltean la GSP TV.

«Puteau cumpăra o echipă din B sau C»

Ultimul finanţator al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, crede că noul club care s-ar putea înfiinţa în Bănie nu va avea sprijinul suporterilor, acesta urmând a fi considerat clubul născut cu ajutorul lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, “călăii Ştiinţei”: “Echipei i se face un mare deserviciu, degeaba investesc bani într-un asemenea proiect. Aveau o altă posibilitate: ALRO Slatina sau alte echipe de Divizia B, care s-au desfiinţat, puteau să cumpere una şi totul era în regulă. Pe mine mă deranjează faptul că dumnealui achiesează la un proiect abuziv şi ilegal. Nu pot să profite de un act care are la bază decapitarea Universităţii Craiova, trebuie un minim de respect pentru clubul ăsta, mai ales că e şi craiovean! Nu am nimic împotriva nimănui, să facă echipă! Ba chiar dacă iau o altă echipă, de liga a doua, a treia, le dau voie să joace pe «Ion Oblemenco», dar nu o să am linişte cu asemenea echipă, care îi are ca naşi pe Sandu şi Dragomir”. În privinţa şedinţei CEx de astăzi, Mititelu este de părere că membrii forului amintit nu ar trebui să-şi dea acordul pentru înfiinţarea noii echipe, deoarece aceasta nu a primit “girul” autorităţilor din Craiova: “Mâine (astăzi - n. r.) nu se poate aproba noua echipă, pentru că legea sportului este foarte clară, şi ăsta ar fi un nou abuz. Într-adevăr, există o hotărâre a AG, care ar putea să deroge de la reglementări, dar aceasta nu este o echipă care să aibă la bază un act înregistrat de autorităţile publice din Craiova, deci nu se încadrează în hotărârea din 14 mai. În plus, această hotărâre face obiectul contestaţiilor mai multor cluburi şi are şanse de 110 la sută să fie anulată, or Crăciunescu sau cine e în spatele lui investeşte nişte bani şi, peste un timp, se trezeşte scos din competiţie, pentru că a fost o hotărâre ilegală”.

Astăzi se decide

Viitorul, cu sau fără viitor?

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova Cătălin Crăciunescu a depus la FRF actele pentru afilierea unei echipe de fotbal care să activeze în Bănie. Clubul ar urma să poarte denumirea de Viitorul Craiova, iar ca loc de disputare a meciurilor de pe teren propriu ar fi fost ales stadionul “Extensiv”. Crăciunescu, cel care va avea funcţia de preşedinte al noului club, a declarat că aşteaptă “undă verde” de la Comitetul Executiv al FRF, care se va întruni astăzi. Teoretic şi legal, şansele ca noul club să primească acceptul CEx sunt spre zero, deorece, în 14 mai, Adunarea Generală a oferit oraşului un loc pe care l-ar putea ocupa doar o echipă sprijinită de autorităţile locale, or eventuala Viitorul nu a primit votul de încredere în Consiliul Local Craiova, aleşii locali declarându-se întru totul alături de Universitatea Craiova şi nesprijinind o altă echipă.
Sursa:editie speciala

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.