News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi hoţi din comuna Cetate s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat

Doi hoţi din comuna Cetate s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat

Cu o întârziere de două luni poliţiştii din comuna Cetate au reuşit să prindă doi hoţi care spărgeau casele oamenilor şi sustrăgeau din acestea diferite obiecte. Mai exact în cursul zilei de luni, în urma investigaţiilor efectuate de către lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Cetate au fost identificaţi Constantin Bumbaru, 32 ani şi Cristi Varodi, 21 ani, ambii din comuna Cetate, suspectaţi de comiterea unor furturi. În sarcina celor doi suspecţi s-a reţinut faptul că în perioada 20.05 – 12.07.2012 au pătruns în locuinţa lui Radu Mară, din aceeaşi localitate, de unde au sustras mai multe obiecte de uz casnic. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale, pentru că cei doi nu au spart doar casa lui Radu Mară, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu