News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Se navighează în condiţii optime pe Dunăre

Se navighează în condiţii optime pe Dunăre

În ciuda debitului scăzut al fluviului, navigaţia se desfăşoară în condiţii normale pe tronsonul Baziaş – Calafat, au anunţat reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) “Jiu”.


Nivelul Dunării este în continuă scădere. Potrivit purtătorului de cuvânt al ABA “Jiu”, în zilele de 6 şi 7 august, debitul fluviului, la intrarea în ţară, secţiunea Baziaş, a fost în scădere până la valoarea de 3.600 mc/s, conform diagnozei şi prognozei INHGA-CNPB, situându-se sub media multianuală a lunii august, care este de 4.300 mc/s. În schimb, pe râul Jiu, în ultimele 24 de ore, nivelurile au fost în creştere cu 4 cm la s.h. Filiaşi şi la s.h. Răcari, şi în scădere cu 2 cm la s.h. Podari şi cu 3 cm la s.h. Zăval.

“În următorul interval, debitul Dunării la intrarea în ţară – secţiunea Baziaş – conform prognozei INHGA, va fi în scădere, atingând valoarea de 3.500 mc/s. Pentru intervalul 9-13 august 2012, acesta va ajunge la 3.300 mc/s în primele doua zile ale perioadei, apoi va fi staţionar la această valoare până la sfîrşitul intervalului de prognoză, situându-se sub media multianuală a lunii august, respectiv 4.300 mc/s. În acest moment, pe tot tronsonul Baziaş – Calafat navigaţia se desfăşoară în condiţii normale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ABA “Jiu”, Camelia Bărbuţu.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu