News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Incendi de vegetaţie uscată la Maglavit şi în alte localităţi

Incendi de vegetaţie uscată la Maglavit şi în alte localităţi


 În ultimele 24 de ore, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj s-au primit şase apeluri pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată pe raza localităţilor Predeşti, Murgaşi, Maglavit, Orodel, Băileşti şi Amărăştii de Jos.
Pentru localizarea şi lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor mai sus menţionate, care au data dovadă de multă promptitudine şi operativitate ca incendiile să fie lichidate în limitele găsite.  Autorităţile locale de la comuna Predeşti şi vicepreşedintele Comitetului local pentru Situaţii de Urgenţă au condus operaţiunile de localizare şi lichidare a incendiului, informând în permanenţă ISU Dolj despre evoluţia incendiului.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu