News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ponta, la deschiderea anului şcolar: CLASA PREGĂTITOARE, la grădiniţă, nu în şcoli

Ponta, la deschiderea anului şcolar: CLASA PREGĂTITOARE, la grădiniţă, nu în şcoli

Premierul Victor Ponta participă la deschiderea noului an şcolar, la Târgu Jiu. Şeful Guvernului se află acum la Colegiul "Spiru Haret", unde are loc festivitatea.
"Este o placere şi o onoare să fiu aici, şi vreau să le urez succes în primul rând tuturor elevilor incapând deja cu clasa pregatitoare, clasa pe care o vad necesara şi utila în cadrul grădiniţei şi nu în cadrul şcolii. Cred că ne-am grăbit puţin şi cred că am dat cam mult bătăi de cap părinţilor. Cei mici trebuie să rămână încă un an acolo unde au început grădiniţa, după care atunci când vin la şcoală în clasa întâi să fie cât mai bine pregătiţi pentru şcoală", a declarat Ponta, de la Târgu Jiu.
www.realitatea.net/ponta-la-deschiderea-anului-scolar-clasa-pregatitoare-la-gradinita-nu-in-scoli_1009887.html
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu