News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Laptele şi cornul nu mai sunt aşteptate de copii

Laptele şi cornul nu mai sunt aşteptate de copii

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a propus înlocuirea programului „Laptele şi cornul” cu o altă formulă deoarece acesta "nu îşi mai găseşte utilitatea".
 Printre problemele discutate la adunarea generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a propus ca de anul viitor, programul „Laptele şi cornul” să fie înlocuit cu o formulă mai viabilă, acest program fiind considerat ca lipsit de utilitate. ”Am ridicat şi nişte probleme care mie mi se par de mare acuitate pentru că am dorit să le discut în prezenţa primului ministru, şi ele s-au referit la programul „Laptele şi cornul”, care nu cred că îşi mai găseşte utilitatea în prezent, că ar trebui să gasim alte variante, pentru anul viitor, pentru că nu cred că mai este posibil acum, variante mai bune decât programul „Laptele şi cornul”, care şi-a avut utilitatea lui până acum. Dar de mai mult timp avem informaţii că cornul şi laptele nu mai sunt aşteptate de copii, atunci este nevoie de altceva, poate de un sandviş, ceva ce nu a fost până acum. Acest lucru este scump, să dam banii pentru ceva folositor pentru copii”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu