News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Puşcă cu lunetă, descoperită la PTF Bechet

Puşcă cu lunetă, descoperită la PTF Bechet


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet au desfăşurat, la acest sfârşit de săptămână, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere. Pe parcursul acestor activităţi, oamenii legii au găsit o armă cu aer comprimat, cu lunetă, pe care un cetăţean englez nu a declarat-o la controlul de frontieră. Acesta s-a prezentat la PTF Bechet pentru efectuarea formalităţilor de intrare în România, conducând un autoturism marca BMW cu care tracta o remorcă. La verificarea făcută de poliţişti în remorcă, ascunsă printre obiectele transportate, a fost găsită puşca cu aer comprimat cu lunetă, marca „West Lake”. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei respective dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar arma cu aer comprimat a fost reţinută în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Tot duminică, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat au oprit în trafic un microbuz, marca Daewoo, condus de un cetăţean român, lângă el, în cabină, fiind şi proprietarul vehiculului, tot român, Ion M., în vârstă de 39 de ani. La controlul documentelor, oamenii legii au constatat că talonul pentru inspecţie tehnică era fals, motiv pentru care proprietarului microbuzului i s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu