Pentru dinamovişti, „Oltenia înseamnă Craiova”

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


Dinamo a surclasat luni seara Pandurii pe „Naţional Arena”, dar numai pe tabelă, într-un meci spectaculos, în care gorjenii au avut iniţiativa şi ocaziile, însă gazdele au fost eficiente, necruţătoare în faţa porţii lui Lazar, speculând orice ezitare a defensivei oltene. Show a fost şi în tribune, fanii dinamovişti comemorând 12 ani de la dispariţia fostului lor căpitan, Cătălin Hâldan. În galeria dinamovistă a cântat şi fostul coechipier şi coleg de generaţie al lui Hâldan, Florentin Petre, împreună cu fiul său. În schimb, pe lângă nemulţumirea provocată de rezultat, grupul de suporteri veniţi din Oltenia a fost uitat iniţial acasă de cei care le-au pus la dispoziţie mijloacele de transport şi a ajuns pe „Arena Naţională” abia la pauză. În timpul jocului, din peluza dinamovistă a fost ridicat mesajul „Pentru noi, Oltenia înseamnă Craiova”. Asta deşi, în urmă cu câţiva ani, pe un alt banner afişat de „câini”, la un meci direct cu Universitatea în Ştefan cel Mare, se putea citi „Oltchim – mândria Olteniei”, insinuând detronarea Ştiinţei ca echipă-fanion a regiunii din sud. Reacţia dinamovistă de luni seara vine după ce în urmă cu câteva zile preşedintele gorjenilor, Eugen Pârvulescu, declarase pentru un post de radio din capitală că Pandurii a luat deja locul Ştiinţei ca echipă reprezentativă pentru Oltenia. „E clar că Pandurii a devenit echipa fanion a Olteniei” spusese tatăl jucătorului stelist Paul Pârvulescu. Cei din Peluza „Cătălin Hâldan” s-au solidarizat şi cu rivalii din Ghencea acum 2 ani, după ce suporterii roş-albaştrilor au fost bătuţi cu bestialitate de jandarmi în Giuleşti. „Interdicţiile şi rănile trec, rezistaţi alături de singurii voştri rivali adevăraţi” a fost mesajul afişat atunci de dinamovişti.

Neţoiu: „Olguţa are proiect cu Mititelu, dar să vedem ce fac”

Pe de altă parte, Gigi Neţoiu, fost patron al Universităţii Craiova şi finanţator la Dinamo, a declarat că regretă eşuarea proiectului pe care îl avea împreună cu fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, care preconiza resuscitarea fotbalului craiovean printr-o echipă care să devină puternică şi pe un stadion de 32.000 de locuri, în locul celui actual. Neţoiu spune că Lia Olguţa Vasilescu a făcut pact cu Adrian Mititelu şi speră să vadă şi rezultatele acestei colaborări. „La Craiova am avut un proiect nou cu un stadion de 32.000 de locuri cu primarul Solomon. Cu doamna primar Vasilescu nu am vorbit pentru că are un proiect cu Mititelu. A promis că se va bate pentru culorile clubului Universitatea cu toată lumea, pe toate fronturile. Acum să vedem ce va fi, cum se va materializa acest proiect” a spus Gigi Neţoiu.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.