News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Plasă de protecţie pentru HOTELUL CARPAŢI şi CASTELO CALAFAT

Plasă de protecţie pentru HOTELUL CARPAŢI şi CASTELO CALAFAT

În două săptămâni, Primăria Calafat, va finaliza lucrările de acoperire cu plasă protectoare a hotelului restaurant Carpaţi şi Castelo Calafat, două clădiri rămase în paragină şi cu un grad ridicat de risc pentru cetăţenii care sunt  să treacă pe trotuarele alăturate. Aşa cum am relatat şi într-un articol anterior, la restaurantul Carpaţi situaţia este gravă deoarece au început tot mai des să se deprindă bucăţi mari de tencuială fiind un pericol pentru trecători. Venirea iernii va agrava situaţia, şi de aceea administraţia locală a luat decizia de a realiza o protecţie cu plasă amplasată pe piloni de metal la o înălţime de 4 m. 

La Castelo Calafat situaţia este cu totul diferită, aici vorba de elevii care în drumul spre casa sau spre şcoală se pota abate pentru a face o incursiune cu iz de aventură în imobilul abandonat, ceea ce ar reprezenta un real pericol deoarece clădirea are o serie de turnuri şi ferestre neasigurate mai ales la nivelul superior unde înălţime poate atinge 6m. Pentru copii un moment de neatenţie le-ar putea fi fatal, de aceea s-a luat decizia ca şi această clădire să fie acoperită cu plasă protectoare. 
Sursa:actualitateacalafeteana
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu