Plasă de protecţie pentru HOTELUL CARPAŢI şi CASTELO CALAFAT

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În două săptămâni, Primăria Calafat, va finaliza lucrările de acoperire cu plasă protectoare a hotelului restaurant Carpaţi şi Castelo Calafat, două clădiri rămase în paragină şi cu un grad ridicat de risc pentru cetăţenii care sunt  să treacă pe trotuarele alăturate. Aşa cum am relatat şi într-un articol anterior, la restaurantul Carpaţi situaţia este gravă deoarece au început tot mai des să se deprindă bucăţi mari de tencuială fiind un pericol pentru trecători. Venirea iernii va agrava situaţia, şi de aceea administraţia locală a luat decizia de a realiza o protecţie cu plasă amplasată pe piloni de metal la o înălţime de 4 m. 

La Castelo Calafat situaţia este cu totul diferită, aici vorba de elevii care în drumul spre casa sau spre şcoală se pota abate pentru a face o incursiune cu iz de aventură în imobilul abandonat, ceea ce ar reprezenta un real pericol deoarece clădirea are o serie de turnuri şi ferestre neasigurate mai ales la nivelul superior unde înălţime poate atinge 6m. Pentru copii un moment de neatenţie le-ar putea fi fatal, de aceea s-a luat decizia ca şi această clădire să fie acoperită cu plasă protectoare. 
Sursa:actualitateacalafeteana

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.