News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Umilinţă pentru Apple. Ce au fost nevoiţi să modifice pe site-ul companiei

Umilinţă pentru Apple. Ce au fost nevoiţi să modifice pe site-ul companiei


Apple a modificat pe site-ul companiei afirmaţia că Apple Maps este "cel mai puternic serviciu de hărţi care a existat vreodată", după ce directorul general, Tim Cook, a cerut vineri scuze clienţilor frustraţi de erorile noului sistem de hărţi. Site-ul Apple, care afirma supremaţia hărţilor companiei, a fost modificat pentru a face o afirmaţie mai realistă, scrie portalul Gizmodo.

Anterior, Apple descria propriul serviciu de hărţi astfel: "Proiectat de Apple integral, Maps îţi oferă instrucţiuni pas cu pas, vederi 3D interactive şi uimitoarea caractersitică Flyover. Toate acestea ar putea face aplicaţia cel mai frumos şi mai puternic serviciu de hărţi care a existat vreodată".

După ce directorul general a fost nevoit să-şi ceară scuze, Apple a schimbat descrierea serviciului.

"Proiectat integral de Apple, Maps îţi oferă instrucţiuni pas cu pas, vederi 3D interactive şi uimitoarea caracteristică Flyover. Toate într-o interfaţă bazată pe vectori, cu o modifcare a scării şi focalizare uşoare", se arată pe site-ul Apple.

Apple a lansat propriul serviciu de hărţi în septembrie, când a introdus noul sistem de operare iOS 6 şi a lansat la vânzare iPhone 5. Utilizatorii s-au plâns, însă, că noul serviciu de hărţi conţine erori geografice, are deficite de informaţii şi nu include caracteristici care fac serviciul Google Maps popular, precum informaţii despre transportul public, date ample despre trafic sau poze ale străzilor.

"Ne pare foarte rău pentru frustrarea pe care am cauzat-o clienţilor şi facem tot ce putem pentru a îmbunătăţi serviciul Maps. Până când îmbunătăţim Maps, puteţi încerca alternative prin descărcarea de aplicaţii cu hărţi din App Store, precum Bing, MapQuest şi Waze, sau puteţi utiliza hărţi Google sau Nokia", afirmă Cook într-o scrisoare postată pe site-ul companiei.

Recunoaşterea unei greşeli de către şeful Apple este un moment "incredibil de rar", a notat, vineri portalul AllThingsDigital.
Sursa:realitatea.net
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu