News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ponta promite centuri ocolitoare în Craiova-Calafat,Târgu Jiu şi Slatina

Ponta promite centuri ocolitoare în Craiova-Calafat,Târgu Jiu şi Slatina

Premierul Victor Ponta, alături de trei dintre miniştrii cabinetului său, au fost prezenţi vineri la Târgu Jiu, unde s-au întâlnit cu şefii judeţelor din Oltenia. Primul-ministru a anunţat investiţii în zonă şi că se va pune în discuţie, în perioada următoare, reorganizarea regiunii Oltenia. Şedinţa cu prefecţii şi preşedinţii de consilii judeţene din Oltenia a avut loc la Sala Maură a Prefecturii Gorj. Au mai fost prezenţi la Târgu Jiu: ministrul economiei, Daniel Chițoiu, cel al agriculturii, Daniel Constantin, și Mircea Dușa, ministrul administraţiei şi internelor. La finalul întâlnirii cu administraţiile judeţene din Oltenia, Victor Ponta a declarat că au fost discutate proiecte privind patru domenii de activitate. „Ideea principală a fost să discutăm despre cum vedem noi dezvoltarea regiunii Oltenia în următorii cel puțin patru ani. Au fost patru direcții principale care au fost supuse discuției. În ceea ce privește economia, am vorbit despre sprijinul pe care îl putem da marilor unități comerciale din această zonă, fie că vorbim de CEO, Oltchim, RAAN, fie că vorbim de companiile private din această zonă, fondurile europene structurale și de coeziune care sunt disponibile și ceea ce sperăm să obţinem în perioada 2014-2020. A doua direcție a fost dezvoltarea infrastructurii regiunii Oltenia: dezvoltarea Aeroportului Craiova, dar accentul va cădea pe transportul rutier, fie că vorbim de Autostrada Sudului sau de șoselele absolut necesare, Craiova - Pitește și Craiova - Calafat, mai ales că anul viitor va fi deschis podul de conexiune peste Dunăre cu Bulgaria. Cele două legături cu Transilvania, Defileul Jiului și cel al Oltului, trebuie avute în vedere. Centurile pentru municipiile de judeţ reprezintă o prioritate. O să semnăm contractul pentru centura Târgu Jiu și avem şi finanțare asigurată. E absolut necesară construirea unor centuri la Craiova și Slatina“, a declarat prim-ministrul.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu